Fen Bilimleri Araştırma Sempozyumu yeni tarih 26,Mayıs,2015

Enstitümüz tarafından düzenlenen

"Fen Bilimleri Araştırma Sempozyumu"

Lisansüstü tez aşamasındaki öğrencilerimizin Posterli katılımı ile gerçekleşecektir.

Enstitü kurulumuzun 2 Nisan 2015 tarihli toplantısında katılımın artırılması amacıyla Nisan ayı sonu yerine Mayıs ayı sonundaki bir tarihe ertelenmiştir.

Sempozyuma dair ayrıntılar şöyledir:

 

Yer    : AKM Fuaye Alanı

Tarih : 26 Mayıs 2015 

Saat  : 10:00 - 18:00

 

Kayıt    : Sempozyumda Poster sunacak öğrenciler en geç 15 Nisan 2015 tarihine kadar Enstitü Müdür Yardımcılarımıza kayıt yaptıracaklardır. Kayıt için öğrenci ismi, ana bilim dalı, programı (doktora/yüksek lisans), danışmanın adı, ve karar verildiyse posterin baslığı gerekmektedir.

Katılım  : Öğrencilere posterleri için 100 cm x 125 cm (en x boy) bir alan temin edilecektir. Posterin asılması iğne/raptiye sağlanacaktır. Akademik poster hazırlama ilgili bilgi veren çevrimiçi kaynaklara başvurulabilir.  Posterler 26 Mayıs 2015 günü 10:00'a kadar asılacak ve 17:30dan sonra indirilecektir.

Uygulama : Tez aşamasında olan bütün öğrencilerimiz tezlerini tamamlayıncaya kadar geleneksel olarak düzenlenecek olan bu sempozyumda en az bir defa Poster sunacaklardır.

Başarı    : Sempozyumda seçilen Poster sahiplerine Rektörümüz tarafından başarı belgesi verilecektir.

Seçim   : Posterler arasından seçilecek çalışmalar Anabilim Dalı Başkanlarının oylaması ile belirlenecektir.

Dergi      : Seçilen Posterlerin makale olarak düzenlenlenmesi sağlanıp, Enstitümüz tarafından çıkarılan "Mugla Journal of Science and Technology" dergisinde basılacaktır.

Son Güncelleme Tarihi : 03.04.2015 15:58:30 Okunma Sayısı : 704

Son Duyurular