100/2000 YÖK Doktora Bursu 2019-2020 Güz Dönemi İçin Alt Alanlar Akademik Başvuru İlanı

100/2000 YÖK Doktora Bursu 2019-2020 Güz Dönemi Alt Alanlar İçin Akademik Başvuruları Başlamıştır.

Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen öncelikli alanlarda ülkemizin doktoralı insan kaynağına olan ihtiyacını karşılamak üzere, yurtiçindeki devlet üniversitelerinde 100 tematik alanda YÖK Doktora Bursu verilmektedir.

Anabilim Dallarımızın, başvurmak istedikleri alt alanlar için başvuru formlarını eksiksiz ve detaylı doldurarak, 14 Haziran 2019 tarihine kadar ilgili Enstitü Müdürlüklerine evrak sistemi üzerinden ve e-posta ile ulaştırmaları gerekmektedir.

Burs Programı ile ilgili,

Usul ve Esaslar için tıklayınız..

Güncel 100 Öncelikli Tematik Alan için tıklayınız..

Başvuru Formu için tıklayınız..

Yükseköğretim Kurumları ilan edilen öncelikli alanlardan, en fazla 10 alan için en az 3 kontenjan talep edilerek başvuru yapabilecektir.

-Geçmiş dönemlerden kalan hiçbir kontenjan 2018-2019 eğitim öğretim yılı Bahar dönemine aktarılmayacaktır.

-Başvuruda öncelikli alanın adının ve kodunun belirtilmesi zorunludur. Ancak program isminin başvuru yapılacak alan adıyla bire bir aynı olması gerekmemektedir.

-Önemli: Bu ilan öğrenciler için değildir.

Üniversitemiz tarafından Yükseköğretim Kurulu'na yapılacak alt alan başvuruları için akademisyenlerimize  bilgilendirme amaçlıdır.

YÖK tarafından kabul edilen alt alanlar için Öğrenci Alım İlanına daha sonra ayrıca çıkılacaktır.

Son Güncelleme Tarihi : 20.03.2020 11:47:07 Okunma Sayısı : 4787