Lisansüstü Giriş Sınavı : Fen Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Programlarına Başvuran Adayların Dikkatine

Fen Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Programlarına Başvuran Adayların Dikkatine

Başvurusu Kabul Edilerek Sınava Girmeye Hak Kazanan Aday Öğrenciler için: (19 Ağustos 2021 Perşembe 17.30 da aktif olacaktır.)
Yüksek Lisans Tıklayınız! 
Doktora Tıklayınız!  
Başvurusu Reddedilenler Tıklayınız!  


 
1- Lisansüstü Giriş Yazılı Değerlendirme Sınavı 23 Ağustos 2021 saat:10.00’da yüz yüze yöntemle yapılacak sınavlar için İlgili Anabilim Dalı Başkanlıklarında, Uzaktan Erişim yöntemi ile olanlar için ise online - dys.mu.edu.tr adresinden yapılacaktır.
2- Başvurduğunuz programın sınavının hangi yöntemle yapılacağını öğrenmek için tıklayınız. (Yüz Yüze Katılımlı veya Uzaktan Erişim-Online) 
3- Başvurusu kabul edilen adaylara “kabul onayı”, başvuruya istinaden yapılan kontrol sonrasında, sistem üzerinden belirtilen e-posta adresine gönderilmektedir. Kabul onayı gönderilen tüm adaylar sınava girme hakkına sahiptir.
4- Uzaktan Erişim - Online sınavlar için DYS sistemine, dys.mu.edu.tr adresinden giriş yapılacaktır.

Kullanıcı adı: e-posta adresi (Başvuru aşamasında sisteme tanımladığınız e-mail/e posta adresiniz),
Şifre : T.C. Kimlik Numaranız

ÖNEMLİ NOT: mu.edu.tr uzantılı e posta adresleri ile başvuru aşamasında sisteme tanımlama yapanlar mevcut şifrelerini kullanacaklardır.

5- Bütün Anabilim Dallarının yüksek lisans ve doktora sınav saati başlangıcı 23.08.2021, saat 10:00’dur. Online - uzaktan erişim sınavlar için sınavdan 30 dakika öncesi DYS’ye girişinizi yapmanız gerekmektedir.      

ONLINE SINAV LİNKİ: https://dys.mu.edu.tr/login/index_auth.php (23 Ağustos 2021 Pazartesi 8.30 da aktif olacaktır.)

Son Güncelleme Tarihi : 06.09.2021 16:11 Okunma Sayısı : 3869

Son Duyurular