IV. Fen Bilimleri Araştırma Sempozyum Sonrası Duyuru

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi; Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından 21 Aralık 2016 tarihinde düzenlenen “IV. FEN BİLİMLERİ ARAŞTIRMA SEMPOZYUMU” na katkı ve katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederiz. Enstitümüz bünyesindeki 11 Anabilim Dalımızdaki öğrencilerimizin 49 adet poster bildirimli sunumları başarılı bir şekilde sergilenmiştir.

Sempozyum kitapçığımız içerisinde poster sunumlarının yer almasını planladık. Bu kapsamda mümkün olan en kısa sürede poster sunumlarınızın pdf hallerini ens-fen@mu.edu.tr adresine göndermenizi beklemekteyiz.

Sempozyum için bazı görselliklerin ve dokümanların linkleri en kısa sürede oluşturulacaktır. Enstitümüz web sayfasında konu ile ilgili duyuru ileriki günlerde yapılacaktır.

Son Güncelleme Tarihi : 21.12.2016 20:45:56 Okunma Sayısı : 795