II. Fen Bilimleri Araştırma Sempozyumu

Enstitümüz tarafından düzenlenen

"II. Fen Bilimleri Araştırma Sempozyumu"

Lisansüstü tez aşamasındaki öğrencilerimizin Posterli katılımı ile gerçekleşecektir.

Sempozyum için detaylı bilgiler aşağıda mevcuttur.

Yer              :AKM Fuaye Alanı

Tarih           :16 Aralık 2015

Saat            :10:00 - 18:00

Kayıt            :Sempozyumda Poster sunmak isteyen öğrenciler en geç 4 Aralık 2015 tarihine kadar ekteki şablonu noksansız olarak doldurup belgenin ens-fen@mu.edu.tr e-posta adresine gönderilmiş olması gerekmektedir. Poster sunum dili için bir kısıtlama yoktur (Türkçe/İngilizce).

Katılım       :Öğrencilere posterleri için 100 cm x 125 cm (en x boy) bir alan temin edilecektir. Posterin asılması iğne/raptiye sağlanacaktır. Akademik poster hazırlama ilgili bilgi veren çevrimiçi kaynaklara başvurulabilir. Posterler 16 Aralık 2015 günü 10:00'a kadar asılacak ve 18:30dan sonra indirilecektir.

Uygulama  :Tez aşamasında olan bütün öğrencilerimiz tezlerini tamamlayıncaya kadar geleneksel olarak düzenlenecek olan bu sempozyumda en az bir defa Poster sunacaklardır.

Başarı         :Sempozyumda seçilen Poster sahiplerine Rektörümüz tarafından başarı belgesi verilecektir.

Dergi           :Seçilen Posterlerin makale olarak düzenlenlenmesi sağlanıp, Enstitümüz tarafından çıkarılan "Mugla Journal of Science and Technology" dergisinde basılacaktır.

Son Güncelleme Tarihi : 03.12.2015 09:12:11 Okunma Sayısı : 832

Son Duyurular