2016-2017 Güz Yarıyılı Yüksek Lisans/Doktora Öğrenci Alımı Duyurusu

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Yüksek Lisans/Doktora Öğrenci Alımı için önkayıt başvuru tarihleri 01- 05 Ağustos 2016.

2016-2017 Güz Yarıyılı Yüksek Lisans/Doktora Öğrenci Alım İlanı ve Anabilim Dallarımıza ait kontenjan sayıları ve koşulları hakkında detaylı bilgiye ilgili linkten ulaşabilirsiniz (T.C. uyruklu öğrenci adayları için). ONLINE BAŞVURU LİNKİ için TIKLAYINIZ.

2016-2017 Güz Yarıyılı Yüksek Lisans/Doktora Öğrenci Alım İlanı ve Anabilim Dallarımıza ait kontenjan sayıları ve koşulları hakkında detaylı bilgiye ilgili linkten ulaşabilirsiniz (Yabancı uyruklu öğrenci adayları için). ONLINE BAŞVURU LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ.

“Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Lisansüstü Programlarına Uluslararası Öğrenci Kabulü, Başvuru ve Kayıt İşlemlerine İlişkin Yönerge” nin 9/3 maddesinde yer alan “…Yurt dışından alınmış diplomaların Yükseköğretim Kurulunca tanınmış olması gerekir.” İfadesi gereği Yurtdışı diplomalarının YÖK tarafından tanınırlığını gösterir belgeye sahip olmayan öğrenci adaylarının aşağıda belirtilen belgeyle birlikte müracaatları kabul edilecektir. Önemle duyurulur.

DİLEKÇE ÖRNEĞİ

ATTENTION;  Muğla Sıtkı Koçman University Graduate School of Natural and Applied Sciences is accepting International Student Applications to Master of Science (M.Sc.) and Doctor of Philosophy (Ph.D.) Degree programs for 2016-2017 Fall Semester. Please click the following link for detailed information. CLICK THE FOLLOWING LINK FOR ONLINE PREREGISTRATION.

According to the ''Mugla Sitki Kocman University International Student Admission, Application and Registration Guidelines matter 9/3'', diplomas awarded from a foreign institution must be recognized by Higher Educational Council (YÖK) in Turkey. Therefore, the applications of students who do not posses a document confirming this will be accepted only with the presence of a petition which is required to be prepared as in the example below.

PETITION

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takvimini incelemek için ilgili link tıklanılarak ulaşılabilinir.

Click the following link to reach the 2016-2017 Academic Calendar.

Son Güncelleme Tarihi : 02.08.2016 10:55:53 Okunma Sayısı : 785